> Tekst redigeren Ede door ervaren tekstcorrector Marga Groenewoud > Menu

Laat uw tekst redigeren in Ede door een ervaren tekstcorrector

Om uw tekst een goede eerste indruk te laten maken is het belangrijk om de tekst te laten redigeren door een ervaren tekstcorrector. U kunt mij voor elk soort tekst inschakelen: van een offerte of sollicitatiebrief tot een jaarverslag of wetenschappelijk artikel. Waarschijnlijk heeft u hard gewerkt om een goede tekst te schrijven. Een professionele tekstcorrector kan dan onontbeerlijk zijn om de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten. Een redacteur of eindredacteur kan u helpen bij het nakijken, al is het maar om wat meer zekerheid te krijgen. Twee paar ogen zien meer dan een: ik help u bij het verkopen van uw product, het werven van fondsen of het halen van een hoog cijfer.

Teksten redigeren in Ede door Marga Groenewoud

Het redigeren en corrigeren houdt uw teksten helder. Ik heb veel ervaring met het redigeren en corrigeren van onder andere boeken, wetenschappelijke rapporten, medische verslagen, jaarverslagen, scripties, afstudeeronderzoeken en websites.
Veel mensen hebben moeite met spelling en grammatica en niet alle fouten kunnen door een tekstverwerkingsprogramma verholpen worden. Een frisse blik van een neutrale, professionele redacteur verheldert eventuele onduidelijkheden in de tekst, die de schrijver zelf soms niet meer ziet. Ik kijk de tekst voor u na en controleer op:

  • grammatica
  • stijl
  • spelfouten
  • werkwoordvervoegingen
  • tijdsbepaling
  • afbrekingen
  • de beruchte d’s en t’s
  • verwijzingen
  • consequent taalgebruik.

Het verzorgen van een mooi verloop van de tekst, het voorkomen van te veel herhalingen en het geheel vlot leesbaar maken behoren tot mijn taken. Een foutloos geschreven tekst zorgt ervoor dat u serieus wordt genomen. Met hulp van Tekstredactie Groenewoud kunt u er vol zelfvertrouwen mee voor de dag komen.

Tekst nakijken Ede door Tekstredactie Groenewoud

U profiteert van veel ervaring als u een beroep doet op mijn expertise om uw tekst in Ede of ergens anders in Nederland na te kijken. Al ruim dertig jaar corrigeer en redigeer ik teksten. Ik heb ervaring als internationaal, medisch en directiesecretaresse. Hierdoor heb ik al veel verschillende onderwerpen onder ogen gekregen en baseer ik mij op een brede algemene kennis. In de praktijk betekent dit dat ik snel de kern van een tekst kan doorgronden. Als er zaken niet duidelijk zijn, vraag ik het bij u na. In alle gevallen geldt dat de inhoud van uw verhaal gewaarborgd blijft.