> Reviews - Tekstredactie Groenewoud > Menu

Reviews

5,0

Wouter Willers Willers Architectuur

Februari 2021

Altijd snel, correct en compleet. Voordat ik teksten naar buiten breng controleert Tekstredactie Groenewoud mijn teksten. Het gebeurt goed en snel, zelfs de zinsconstructies worden gecorrigeerd. De communicatie is prettig, helder en direct, achteraf dus geen verassingen.

Bert Keurentjes Radboud en Wageningen in’to Languages

Januari 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Marga is niet alleen een heel kundige redacteur met een goed gevoel voor taal en stijl, maar ook nog eens een heel prettig persoon om mee samen te werken. Een groot voordeel hiervan is dat wij haar met het volste vertrouwen rechtstreeks met een eindklant in contact kunnen brengen om namens ons (en in samenspraak met die klant) een redactieopdracht tot een goed einde te brengen. Wat wil je nog meer als vertegenwoordiger van een universitaire redactieservice!

Margreet van Roest m.organiseert

Januari 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Wij hebben net onze website vernieuwd en daarbij voor de teksten de hulp van Marga ingeroepen. Marga weet lange of niet lopende teksten heel goed aan te passen in leesbare tekst die toch nog steeds qua boodschap de oorspronkelijke tekst is. (Kijk Marga…hier heb ik je zelfs al nodig om een fatsoenlijke review te schrijven…). De werkwijze van Marga is heel prettig. Ik zou Tekstredactie Groenewoud aanraden aan iedereen die belangrijke teksten moet schrijven.

Sanjin Azabagic Kaakpijn Ede

Januari 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Ik heb talloze documenten laten nakijken/corrigeren door Marga. Perfecte combinatie van spellingscorrectie, taalkundig advies en advies over de inhoud en leesbaarheid.

Laura de Kruijff Fysiopraktijk Veluwse Poort

Januari 2021

Mijn scriptie laten nakijken door Marga. Erg tevreden met het resultaat.